Ons team

Om de creativiteit echt tot leven te laten komen is het ontzettend belangrijk dat we vanuit alle windrichtingen persoonlijkheden hebben die een aanvulling op elkaar zijn. Naast de zeer professionele achtergrond van ons team vinden wij ook dat wij de opdrachtgevers goed moeten kunnen begrijpen. Om die reden heeft elk teamlid kennis van zaken in (corporate) bedrijfs culturen.

Maarten

Mensen bereiken door creativiteit. Het anders willen doen. Vanuit de visie van een kind kijken naar het bedrijfsleven. tegenwoordig is het overdragen van informatie een peulenschil, als we kijken naar de huidige technologische ontwikkelingen. Het creëren van eigenaarschap en draagvlak in de organisatie is iets van een totaal andere orde. Daarbij gaat het niet basaal om de informatie maar ook de manier en vorm waarin die boodschap verpakt wordt.

Mijn missie is om mensen weer opnieuw op een creatieve wijze naar hun processen en organisatie te laten kijken, en daarbij de fun te vinden die er echt inzit!

Robin

Als acteur, regisseur en trainer weet Robin elke meeting wat nieuws in te brengen. De zaken die hij dagelijks meemaakt, gecombineerd met zijn goede luistervermogen weet hij vanuit zijn werk als trainer ontzettend goed om te buigen naar de basis van de theatershow het grote gastvrijheid improvisatietheater. Waarbij humor en zijn didactische achtergrond een verrassende basis vormen in zijn werk.

Naast zijn rollen, begeleid Robin de acteurs en is hij een vaste waarde in het team.

Flore

De musicalactrice in trainingsland. Haar enthousiasme en professionaliteit zorgen ervoor dat iedere deelnemer zich betrokken voelt en meetrokken wordt in het verhaal.

Met haar achtergrond in trainingen en haar rol in onze theatershow kan zij zich goed inleven in de bedrijfsculturen die bij ons plaatsnemen.

Haar creatieve invalshoek zorgt voor hilarische momenten. Flore is een bom van inspiratie en ideeën.

Frits

Als Nestor van de groep brengt Frits jarenlange ervaring met zich mee.

Frits is een verbindende factor in het team. Zijn ontwapende houding en natuurlijk acteerspel maken dat de voorstelling uit het leven gegrepen is.

Naast zijn onuitputtelijke humor en het feit dat Frits nooit van zijn stuk te brengen is, maakt dat Frits een zeer gewaarde collega in ons team is.

Simone

Een vakvrouw in hart en nieren.

Didactisch zeer goed onderlegt en als het aankomt op het bouwen van nieuwe concepten op het gebied van trainingen is Simone bekwaam in het creëren van gelaagdheid en nieuwe perspectieven.

Zowel als trainer als trainingsacteur heeft Simone een flink cv opgebouwd en is daarmee een welkome toevoeging aan ons team.

Helmer

De hilarische energie van Helmer is zelfs in stilstaand beeld te voelen.

Deze muzikale (trainings) acteur heeft alles in huis om van een evenement of training een echte experience te maken.

Zijn ontwapende humoristische manier van werken tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Marloes

Als advocaat bouwrecht komt Marloes uit een echt bouwfamilie. Al van jongs af aan ging het over niets anders dan bouwen. De kracht van Marloes is het bij elkaar brengen van twee werelden. In de training Opleveren zonder gedoe weet zij de soms diepgaande juridische zaken om te buigen naar een herkenbaar verhaal voor de bouwers.

Door samen de creativiteit te bundelen, bruggen te slaan naar nieuwe werelden kan het niet anders dat Marloes perfect past in ons team.