Samen bouwen aan het Wij-gevoel!

Het GGIT is een theatershow van een uur en wordt op maat gemaakt met thema’s die spelen binnen jouw organisatie. Samen met onze professionele acteurs ontwikkelen wij een interactieve show waarbij de medewerkers van jouw organisatie de regisseur zijn.

Aan de hand van de werkvorm regietheater zullen we binnen een uur werken van een worstcasescenario naar een best practice.

Bewustwording creëren

BELANGRIJKE THEMA'S

Het doel van het Grote Gastvrijheidimprovisatietheater is bewustwording creëren op thema's die spelen binnen jouw organisatie. Ook na afloop biedt de show diverse tools ter vergroting van de bewustwording op je eigen thema’s. Daarnaast is de show perfect te combineren met seminars, focusdagen, plenaire sessies en (vak)beurzen.

Het Grote Gastvrijheid Improvisatie Theater biedt een kapstok voor jou als organisatie om belangrijke thema's onder de aandacht te brengen onder al je medewerkers, klanten en/of stakeholders.

Inzetbaar voor vele doelen

Gastvrijheid

Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een kick-off of wervelende start van jouw eigen focus op het gebied van bijvoorbeeld: klantgerichtheid, hospitality, interne communicatie, sales, medewerkertevredenheid, de aanspreekcultuur, feedback en natuurlijk Gastvrijheid!

Omdat creativiteit in onze genen zit is de inzetbaarheid van deze theatershow gigantisch, zo is het ook mogelijk om jouw jaarplannen te presenteren middels deze theatershow en krijg je direct feedback vanuit de zaal!

Samen bouwen aan het Wij-gevoel!

Voordelen:

 • Korte voorbereiding nodig
 • Snel opbouwen
 • Simpele technische ondersteuning
 • Praktisch overal mogelijk
 • Plug and play

Al beschikbaar vanaf

€ 3.950,00 excl. BTW

De Cast

Maarten Tuit

Mensen bereiken door creativiteit. Het anders willen doen. Vanuit de visie van een kind kijken naar het bedrijfsleven. tegenwoordig is het overdragen van informatie een peulenschil, als we kijken naar de huidige technologische ontwikkelingen.

Mijn missie is om mensen weer opnieuw op een creatieve wijze naar hun processen en organisatie te laten kijken, en daarbij de fun te vinden die er echt inzit!

Frits Jansma

Als Nestor van de groep brengt Frits jarenlange ervaring met zich mee. Frits is een verbindende factor in het team.

Zijn ontwapende houding en natuurlijk acteerspel maken dat de voorstelling uit het leven gegrepen is. Naast zijn onuitputtelijke humor en het feit dat Frits nooit van zijn stuk te brengen is, maakt dat Frits een zeer gewaarde collega in ons team is.

Flore Koopen

De musicalactrice in trainingsland. Haar enthousiasme en professionaliteit zorgen ervoor dat iedere deelnemer zich betrokken voelt en meetrokken wordt in het verhaal.

Met haar achtergrond in trainingen en haar rol in onze theatershow kan zij zich goed inleven in de bedrijfsculturen die bij ons plaatsnemen. Haar creatieve invalshoek zorgt voor hilarische momenten. Flore is een bom van inspiratie en ideeën.

Robin van Reenen

Als acteur, regisseur en trainer weet Robin elke meeting wat nieuws in te brengen. De zaken die hij dagelijks meemaakt, gecombineerd met zijn goede luistervermogen weet hij vanuit zijn werk als trainer ontzettend goed om te buigen naar de basis van de theatershow het grote gastvrijheid improvisatietheater. Waarbij humor en zijn didactische achtergrond een verrassende basis vormen in zijn werk.

Kom in contact!

 • Een bondige show met diverse acteurs en een spelleider/spreker
 • Jouw mensen krijgen de kans om zelf de regie te pakken
 • Acteurs zijn coachbaar door het publiek
 • Een flinke dosis humor
 • Mogelijk in bijna elke ruimte!
 • Een interactieve show voor al jouw medewerkers
 • Een inspirerende aftrap voor je organisatie

Telefoongesprek inplannen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste updates te ontvangen!