Diensten

Memorabel & Magisch

TUIT Experience ontwikkelt concepten op maat. Daarnaast ontwikkelen wij met diverse partners producten en werkvormen die breed inzetbaar zijn binnen een professionele omgeving. Hieronder vind je onze reeds ontwikkelde concepten. Elk concept werkt vanuit de beleving, omdat wij ervan overtuigd zijn dat als je een memorabel moment meemaakt je dit voor de rest van je leven meeneemt!

Door het werken met Skill Up sessies ontdekken medewerkers hun unieke toegevoegde waarde en leren hoe ze deze vaardigheden nog beter kunnen inzetten voor jouw bedrijf. Dit versterkt niet alleen de individuele groei maar ook de teamgeest en verantwoordelijkheid binnen de organisatie.

Durf te investeren in jouw mensen en ervaar hoe jouw medewerkers en jouw bedrijf tot bloei komen.

De oplevering is een belangrijk moment, de overdracht van de nieuw bouw woning. Voor de toekomstige bewoners is dit één van de belangrijkste momenten in hun leven, voor de uitvoerder is het ‘gewoon z’n werk’.

De training ‘Opleveren zonder gedoe’ is speciaal voor uitvoerders en biedt veel eyeopeners. Dankzij de praktische opzet leren ze de benodigde vaardigheden en kunnen ze effectiever communiceren.

Het GGIT is een theatershow van een uur en wordt op maat gemaakt met thema’s die spelen binnen jouw organisatie. Samen met onze professionele acteurs ontwikkelen wij een interactieve show waarbij de medewerkers van jouw organisatie de regisseur zijn.

Aan de hand van de werkvorm regietheater zullen we binnen een uur werken van een worstcasescenario naar een best practice.

Deelnemen aan een beurs is een kostbare aangelegenheid. Als bedrijf heb je overal aan gedacht, maar toch schort er vaak iets aan de voorbereiding: hoe trek je nu op een goede manier de aandacht van bezoekers, tussen al het beursgeweld om je heen?

Na de training zijn jouw mensen er helemaal klaar voor en weten ze hoe ze gasten op de stand moeten ontvangen, boeien en hoe ze hen kunnen verleiden tot een aankoop.