Diensten

Memorabel & Magisch

TUIT Experience ontwikkelt concepten op maat. Daarnaast ontwikkelen wij met diverse partners producten en werkvormen die breed inzetbaar zijn binnen een professionele omgeving. Hieronder vind je onze reeds ontwikkelde concepten. Elk concept werkt vanuit de beleving, omdat wij ervan overtuigd zijn dat als je een memorabel moment meemaakt je dit voor de rest van je leven meeneemt!

Training: Opleveren zonder gedoe

De oplevering is een belangrijk moment, de overdracht van de nieuw bouw woning. Voor de toekomstige bewoners is dit één van de belangrijkste momenten in hun leven, voor de uitvoerder is het ‘gewoon z’n werk’.

De training ‘Opleveren zonder gedoe’ is speciaal voor uitvoerders en biedt veel eyeopeners. Dankzij de praktische opzet leren ze de benodigde vaardigheden en kunnen ze effectiever communiceren.

Het Grote Gastvrijheid Improvisatietheater

Het GGIT is een theatershow van een uur en wordt op maat gemaakt met thema’s die spelen binnen jouw organisatie. Samen met onze professionele acteurs ontwikkelen wij een interactieve show waarbij de medewerkers van jouw organisatie de regisseur zijn.

Aan de hand van de werkvorm regietheater zullen we binnen een uur werken van een worstcasescenario naar een best practice.

Beurs Training

Deelnemen aan een beurs is een kostbare aangelegenheid. Als bedrijf heb je overal aan gedacht, van het ontwerp van de stand tot en met de versnaperingen die je bezoekers voorzet.

Toch schort er vaak iets aan de voorbereiding.

Met onze unieke manier van werken tackelen we vijf problemen waar ieder bedrijf tegenaan loopt wanneer ze deelnemen aan een beurs.